Wie o Wie weët d’r nuije prins va groeët Sjaasberg 2022?

Op dit moment beleeft prins Ron I van D’r Schaesbergse Vasteloavends Verein de laatste lootjes van zijn regeringsperiode. D’r Schaesbergse Vasteloavends Verein kan terugkijken op een schitterend seizoen samen met Ron, Rosie en Jeugdprins Jorunn I en zijn familie. Helaas komt er nu langzaam een einde aan zijn regeringsperiode. Er staat echter weer een enthousiaste prins te popelen om geproclameerd te worden.

Na een paar jaar stilte wegens corona zal op zaterdag 19 november 2022  D’r  Schaesbergse  Vasteloavends Verein haar nieuwe prins proclameren in het Party Centra het Streeperkruis. Tijdens deze avond zullen we helaas afscheid nemen prins Ron I. Wegens corona is hij al reeds 3 jaar prins geweest.

Ron heeft te kennen gegeven betrokken te willen blijven bij de vereniging en zal na zijn abdicatie geïnstalleerd worden als raadslid. Onlangs is hij bovendien ook gekozen tot voorzitter van onze mooie vereniging. Bovendien zal Ron I opgenomen worden in het gilde van de Oad Prinsen van Schaesberg.

Rond de klok van 22.30 zal de proclamatie van de nieuwe prins van D’r Schaesbergse Vastelaovends Verein plaatsvinden. De proclamatie wordt, zoals men van van ons gewend is, omkleed door een fantastische act waar reeds druk voor geoefend wordt.

Al met al beloofd het weer een geweldige avond te worden. De band Palaver zal meerdere live optredens verzorgen gedurende de avond. Na de proclamatie speelt de band tijdens het gezellige prinsebal tot in de late uurtjes. Natuurlijk zijn alle verenigingen met hun prinses en of prinses van harte welkom.

Zaterdag wordt dan eindelijk de brandende vraag beantwoord; Wie wordt de nieuwe prins van Groeët Schaesberg 2022 ?

Partycentra Het Streeperkruis, Streeperstraat 66 Schaesberg. Aanvang 20:00 Gratis entree