Henk Duda ontvangt 31e Landgraaf Bok!

Vier zunt stolz!!!

Op zaterdag 16 november 2019 is tijdens een gezellige Stads Prinsen Proclamatie van V.V. de Parkstad Bock in het M.F.C. An d’r Put,  de 31ste landgraaf Bok uitgereikt.

De kandidaat die dit jaar de Landgraaf Bok mocht ontvangen is Henk Duda. Henk is geboren op 29-3-1961 en woont in Schaesberg. Henk is een persoon die nooit op de voorgrond treedt maar heel veel werk achter de schermen doet. Een kartrekker is hij minder, maar wel iemand die ervoor zorgt dat de carnavalskar blijft rijden. Toch is hij bij vele carnavalsvierders, en verenigen een zeer bekend gezicht. Henk is al sinds 1982 lid van onze vereniging, en hij is dus al meer dan 33 jaar onze steun en toeverlaat.

Niet alleen voor zijn vereniging d’r Schaesbergse Vasteloavends Verein, maar ook andere verenigingen binnen en buiten de gemeentegrenzen, kunnen een beroep op hem doen. Of nu het rondbrengen van belangrijke post is, of affiches, banners of het ophalen en brengen van benodigdheden voor de organisatie van bijvoorbeeld, een danstoernooi, het schoonmaken van de Bock op de markt in Schaesberg.  Het maakt niet uit op welke dag in de week dat is, zelfs meerdere keren in een week is geen enkel probleem. Hij is een echte verenigingsman die hulp biedt wanneer daar waar behoefte is. Men hoeft hem vaak niet eens te vragen, spontaan als altijd, en het mag zeker niet onvermeld blijven, dat alles volkomen belangeloos gedaan wordt. En bovendien, dit alles al 38 jaar lang.

Een stille, op de achtergrond werkende, maar onmisbare persoon, Henk Duda.